Sista på Museet!

Nu till helgen är det då dags att stänga Restaurang Museet för gott. Lördagen den 20 är sista dagen vi har öppet och vi kommer att avsluta med en härlig fest. Vi hoppas att så många som möjligt av er kommer förbi för ett sista farväl. Menyn kommer att vara något begränsad denna kväll men alla våra klassiker kommer att finnas samt en och annan överraskning på griffeltavlorna. Det samma gäller för dryckerna.

Vill ni dricka goda cocktails när vi har stängt så är det tydligen till söder ni skall bege er enligt BCA. Där finner ni den bästa baren, bartendern och cocktaillistan.

Trender kommer och trender går så även när det gäller den mat vi äter. Enligt Google så är detta de 10 populäraste sökningarna i Sverige under 2014 i kategorin mat;
1 Chiapudding
2 Gremolata
3 Pulled chicken
4 Pulled beef
5 Chokladmarkis
6 Lövbiffsgryta
7 Corneflakeskakor
8 Högrevsburgare
9 Nötköttsgryta
10 Fläskfilégryta
HÄR hittar ni populära sökningar i andra kategorier.

Vad kommer att hända på Birger Jarlsgatan 41 när vi har stängt? Som jag nämnt tidigare så kommer det fortsatt att vara restaurang. Efter en ombyggnad så kommer Bar Central att slå upp portarna. Vi önskar dem lycka till och hoppas att de får lika roligt som vi har haft det.

FREDAG: Koppla av med något gott att äta och dricka på vår AW. Vi har bra priser på drycken fram till 18:30. Musiken denna fredag ansvarar Henke Hassellöf för 17-21.

LÖRDAG: Grande Finale, den sista kvällen på Museet kommer att bli något extra. Vi öppnar 17:00 sen blir det full fart fram till stängning. Ett flertal av de DJ:s som spelat hos oss under åren kommer att finnas på plats och bjuda på sina favoriter.

Miljövänlig belysning i våra lokaler

Vi valde att installera LED lysrör i våra kök vilket hjälpte oss att sänka våra elkostnader markant. Förutom sänkta kostnader så är vår nya led belysning även miljövänlig och kvicksilverfri.

Tack för dessa underbara kvällar på Restaurang Museet.

17 Dec 2014